Herhaalrecept-NL

Nabestellen? Dat kan hier!

Waardering: 32
05% of 5
€ 27,95
 • Ben je tevreden over de Bach Bloesem Mix? Dan kun je hier eenvoudig een  herhaalrecept bestellen.
 • Alle verwerkte bloesemremedies worden per bestelling geregistreerd en automatisch gekoppeld aan de vorige bestelling(en)
 • Trouwe klanten waardeer ik zeer. Als dank voor je vertrouwen, ontvang je een leuke klantenkorting welke direct in de prijs is verrekend
 • Gratis verzending, snel thuisbezorgd of bij een afhaallocatie van PostNL

Kies aantal:

Herhaalrecept Bach Bloesem Mix 

Ben je tevreden over de Bach Bloesem Mix die ik voor jou, je kind of je huisdier heb gemaakt, dan kun je hier het herhaalrecept bestellen. Bestel je voor meerdere personen en of dieren, dan kies je voor het totaal aantal flesjes wat je nodig hebt. 

Hoe werkt het?

Per bestelling en per persoon of huisdier worden de verwerkte bloesemremedies geregistreerd. De bestellingen worden automatisch gekoppeld aan de vorige bestelling(en). Na aankoop, is er altijd een korte evaluatie (mail). Zijn er bijzonderheden of is er tijdelijk wat extra ondersteuning nodig, dan lees ik het graag zodat ik er rekening mee kan houden als ik weer de Bach Bloesem Mix ga samenstellen. Altijd 100% maatwerk.

 

 

Aanbevolen dosering

4 tot maximaal 6x daags 4 druppeltjes onverdund innemen. Verspreid innemen over de dag versterkt de werking van de mix.

 1. Bij het ontbijt
 2. Tussen de middag of na thuiskomst
 3. Bij de avondmaaltijd
 4. Voor het slapen gaan

Een Bach Bloesem Mix is een kant-en-klaar product. D.w.z. het is direct klaar voor gebruik. Verdun je de druppeltjes met drinken, komt het de uitwerking niet altijd ten goede. Ook innemen tijdens weekenden of vakanties. Het is in je eigen belang zo min mogelijk te verzuimen. 

Ingrediënten

 • Inhoud 50 ml bestaande uit: infusie van originele Bach bloesemremedies, alcohol in mineraalwater. Het alcoholpercentage is niet meetbaar en is 0%
 • Met uitzondering van de Bach Bloesem Mixen voor baby's. Deze bevatten geen alcohol als conservering.
 • Het is nog niet mogelijk een overzicht mee te sturen van de verwerkte bachbloesems. We hopen dit in de toekomst mogelijk te maken.

Bijwerkingen

 • Geen

Voorzorgsmaatregelen

 • Bach Bloesem Mix dient buiten invloed van direct zonlicht, droog en bij kamertemperatuur bewaard te worden.
 • Houd de flesjes uit de buurt van elektronische apparatuur zoals magnetron of wifi.
 • In verband met hygiëne is het belangrijk dat je er goed op let dat je met de tong het glazen pipetje niet aanraakt.

Goed om te weten

 • Bloesemremedies zijn geen medicijnen of een geneesmiddelen. 
 • Bloesemremedies zijn wetenschappelijk niet aangetoond.
 • Bloesemremedies mogen niet worden ingezet ter vervanging van voorgeschreven medicatie en of medische behandelingen. 
 • Gebruik Bachbloesems nooit als enige behandeling voor een ziekte en of aandoeningen waarbij medicatie noodzakelijk is.
 • Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd eerst uw huisarts.

 

 

 

Schrijf een review
Waardering:

Klantenreviews
 1. Meer rust voor onze dochter
  Waardering
  05% of 5

  Review door

  op

  Wij zijn erg tevreden met de druppels, onze dochter wordt er rustiger van. Zowel rust voor haar als voor ons ;)

 2. Meer rust voor zoon en hond!
  Waardering
  05% of 5

  Review door

  op

  Onze zoon heeft meer rust in zijn hoofd en wordt niet meer zo snel boos. Wat betreft concentratie op school, moeten we op langere termijn kijken. Omdat we vlak voor de zomervakantie zijn begonnen....
  Hond is wat rustiger, wanneer we het huis verlaten.
  We zijn er zeer blij mee met deze ontwikkelingen!

 3. Een geweldige stap voorwaarts in het geluk van hond Redjah (en van ons).
  Waardering
  05% of 5

  Review door

  op

  Beste Greetje, vanaf 30-04-2020 geven wij onze R.R. Redjah diverse malen 4 druppels van jouw mix per dag; aanvankelijk 6x per dag als start-dosering maar de laatste weken 4x p.d. Zijn complexe gedrag heb ik uitvoerig aan jou beschreven met m.i. als belangrijkste aspect zijn enorme "verlatingsangst" waardoor hij echt niet meer s'nachts wilde slapen hetgeen natuurlijk uiterst schadelijk is voor zijn gezondheid zeker sinds het constateren van een toenemende hartruis door onze D.A. in Februari 2019. Zijn overplaatsing op 5,5 jarige leeftijd, zijn huidige leeftijd (bijna 11 jaar) en de genoemde hartkwaal maakten deze indrukwekkende hond erg onzeker en ongelukkig ondanks het gezelschap van zijn R.R- vriendin Bibi en onze niet aflatende zorg en aanwezigheid . Na maanden werkelijk alles geprobeerd te hebben vond ik in mijn zoektocht gelukkig jouw site. Na overleg heb je een mix voor hem gemaakt waarvan ik na een maand kan zeggen dat we met elkaar een geweldige stap voorwaarts hebben gemaakt. Sinds 14 dagen slaapt hij weer samen met zijn vriendin in hun hondenkamer zonder het (maandenlang) wakend "oog en oor" van zijn Baasje. Redjah piept nog wel heel zachtjes nadat hij de afgelopen weken moest constateren dat de Baas niet terugkeerde in de hondenkamer om op een stretcher bij hem te slapen maar na 10 minuten geeft Redjah het op en valt in slaap. We houden nog wel onze adem in of het zachtjes piepen niet weer overgaat in diep-bedroefd "howlen" maar dat is tot op heden nog steeds niet het geval. Ik plaats derhalve graag weer een nabestelling voor een tweetal flesjes omdat ik niet wil dat Redjah een terugval krijgt en wij weer van voren af aan moeten beginnen. Ik was weliswaar al jaren bekend met de Bach-remdie maar deze op maat gemaakte mix is werkelijk een aanrader mits eigenaren van dieren( maar ook mensen) jou een zo kompleet mogelijk beeld schetsen van de problemen van hun huisdier ( of mens(-je). De druppels worden Redjah aangereikt in een stukje brood minstens een half uur voor- of na de maaltijd. We gaan dus zeker door met deze mix .

 4. het werkt!
  Waardering
  05% of 5

  Review door

  op

  De Bach bloesem werkt, onze hond gaat langzaam de dingen minder 'eng' vinden. Je moet het z'n tijd geven want het duurt even voor je resultaat ziet.
  Onze hond is gek op de druppeltjes, als ze het flesje ziet, dan komt ze haar druppeltjes halen en likt je hand er bijna bij op.

 5. Perfect
  Waardering
  05% of 5

  Review door

  op

  Perfecte service, altijd vriendelijk en altijd snel in huis.

  Bekijk meer reviews

 1. Een absolute aanrader
  Waardering
  05% of 5

  Review door

  op

   Het duurt een tijdje omdat het een homeopathisch middels is. Onze hond is en blijft een blije hond. Echter, ze schiet niet meer in de stress bij onverwachte situaties en vertoont niet meer het 'kangeroe'- gedrag: letterlijk op haar achterste poten staan. Ze blijft gereserveerd bij ontmoetingen met onbekende mensen. Die gereserveerdheid zit in hun lijn (Alaska Malamute). De Bloesemmix is een blijvertje!

 2. Aangepast mix voor Koningspoedel op vakantie/auto
  Waardering
  05% of 5

  Review door

  op

  Jij had een aanpassing gedaan op de mix voor Nala en ze reageert daar heel goed op.. Ik zie nu echt vooruitgang. We zijn nog paar dagen op vakantie geweest, dat ging ook goed. De aanpassing wat dus goed en ik vond heel fijn dat je de tijd nam toen ik je daarover belde. Bij een nieuwe bestelling zou ik die aanpassing graag willen hebben. Geniet lekker van het mooie weer en bedankt voor de service.

 3. Dit is een erg goed natuurproduct en ik zou het aanraden.
  Waardering
  05% of 5

  Review door

  op

  Mijn ervaring is erg goed. Na het eerste flesje voor wagenziekte heeft ze zoals altijd contact opgenomen en vroeg of de samenstelling goed was of dat hij nog aangepast moest worden. In mijn geval moest deze iets aangepast worden. Nu werkt het perfect, heel tevreden.

 4. Goede service en kwaliteit
  Waardering
  05% of 5

  Review door

  op

  Ik neem de mix vanaf eind maart. Heb er een goed gevoel bij.

 5. Tevreden klant
  Waardering
  05% of 5

  Review door

  op

  Wij zijn zeker tevreden over de bloesemmix. We hebben er twee besteld en bestelling nummer 3 is in aantocht! Onze hond blaft stukken minder. Super fijn en ook de service is de moeite waard.

 6. We bestellen regelmatig een mix voor dochter van 7 jaar
  Waardering
  05% of 5

  Review door

  op

  Dochtertje zit beter in haar vel. Als ze tussen de middag thuis komt vraagt ze zelf om haar druppels ook in de avond voordat ze naar bed gaat wil ze zelf de druppeltjes innemen. Tussendoor krijgt ze van ons nog de druppeltjes en zo komen we gemakkelijk aan de dosering van 4x per dag.

 7. Goede werking produkt.
  Waardering
  05% of 5

  Review door

  op

  Wij gebruiken het product voor ons zoontje van 7 jaar vanwege boos en opstandig gedrag. We merkten de eerste twee weken geen veranderingen, maar daarna kwam er een omslag. Hij is nu minder snel boos en de boosheid houdt minder lang aan en is minder heftig. Ook geeft hij aan zichzelf rustiger te voelen in zijn hoofd. Wij zijn dus erg blij met het resultaat!

 8. bachbloesems voor newfoundlander
  Waardering
  05% of 5

  Review door

  op

  Wij zijnweer heel tevreden met het resultaat. Onze hond reageert super goed op druppeltjes en voelt zich duidelijk rustiger en luister beter naar ons idee
  Als het flesje op is, zullen wij ook zeker een nieuwe bestellen.

 9. Goede werking, fijn contact
  Waardering
  05% of 5

  Review door

  op

  Ik gebruik de mix voor mijn dochtertje voor geschreven van 4jr.
  Het is ook fijn dat je een mailtje na krijg met de vraag hoe het gaat. Om eventueel de volgende het aan te passen. Mijn dochter valt weer met rust in slaap en slaapt door, ze heeft eindelijk de rust gevonden met plassen en uiteindelijk ook met poepen op de wc.
  Overdag had ze last met driftbuien en door aanpassing van de mix is dit ook aanzienlijk minder geworden.
  Ik ben er erg blij en zou het zeker adviseren.

 10. Goede ervaring met bachbloesems
  Waardering
  05% of 5

  Review door

  op

  Super fijn weer voor de snelle reactie en goede service altijd.Het gaat goed met Ibrahim hij voelt zich prettiger met de bachmix en rustiger.

 11. Snelle levering, bestel hier met regelmaat mijn bachbloesesm
  Waardering
  05% of 5

  Review door

  op

  Hartelijk dank dat de levering vd mix zo vlug gegaan is, de vrijdag had ik u gecontacteerd en zaterdagnamiddag was het al thuis geleverd. Ook attent dat u er wat toepasselijke zakjes thee in het pakje had gedaan, bedankt. De druppeltjes beginnen te werken. Na de operatie ben ik goed aan het herstellen en ik voel dat de druppeltjes mij daarin ondersteunen.

 12. nabestelling voor onze zoon
  Waardering
  05% of 5

  Review door

  op

  Zoon slaapt weer als voorheen. We merken zeker verschil ook in zijn doen en laten, alsof alles wat rustiger is en hij zich wat meer op z'n gemak voelt.

 13. Kleine veranderingen
  Waardering
  05% of 5

  Review door

  op

  Er zijn idd wel wat veranderingen aan de gang heb ik het idee en daar word ik best blij van. Ik blijf het potje gebruiken ook al vergeet ik het soms ook wel ik ben er nu veel trouwer mee dan de vorige keer en dat heeft effect! Ik bel je als ik weer aan een potje toe ben. Voor nu bedankt!

 14. Zeer geholpen door de bachbloesem van Greetje
  Waardering
  05% of 5

  Review door

  op

  We gebruiken voor mijn zoon al jaren bachbloesem. Hij zelf en wij zien echt verschil. Afgelopen zomer ging het best goed zonder de bachbloesem, nu dr herfst weer begonnen is, is mijn zoon er zelf weer om gaan vragen. Hij ervaart er zeker steun van. Fijn dat Greetje je zo persoonlijk helpt en serieus kijkt naar wat iemand nodig heeft. Dank!

 15. Dank je wel voor de goede service voor de Bachbloesem mixen
  Waardering
  05% of 5

  Review door

  op

  'Just to let you know' ik ben erg tevree met het bachbloesem recept. Ik stop voorlopige -heb het weinig gebruikt de laatste tijd en Wim de dog is veel rustiger geworden. Dit is mijn dankjewel voor al hetgeen je voor hem hebt gemaakt. Ik wens jou de beste.
 16. mijn ervaring met de bachbloesem druppels
  Waardering
  05% of 5

  Review door

  op

  Ik heb het gevoel dat ik wat rustiger in mijn hoofd ben. Mijn ervaring is dus positief De druppels kan ik redelijk goed over de dag in nemen. Ik heb net de nieuwe druppels besteld.
 17. Werkt super voor onze punten er dochter. Belangstellend en goede service
  Waardering
  05% of 5

  Review door

  op

  Werkt goed
 18. Mannetje heeft geen last van.prikkels.
  Waardering
  05% of 5

  Review door

  op

  Fijn product. Snelle levering.
 19. Hij gaat met sprongen vooruit!
  Waardering
  05% of 5

  Review door

  op

  Wij zijn erg blij dat we jouw site zijn tegengekomen, We hebben hiervoor al andere druppels geprobeerd, maar die hielpen niet. Nu Robin sinds november jouw samengestelde druppels neemt, gaat het een stuk beter op school. Hij doet nu groep 5 voor de 2e keer, vorig jaar was geen succes o.a. met de leraressen die hij had. Hij zit nu dus voor de 2e keer in groep 5 en gister heb ik net een gesprek gehad met zijn juf en zij ziet Robin echt met sprongen nu vooruit gaan. In het begin van het schooljaar (zonder jouw druppels) was ze niet heel erg tevreden met zijn gedrag in de klas en met zijn concentratie. Hij was een beetje de grapjas aan het uithangen en lette niet goed op. Ze zegt nu dat er sinds december echt vooruitgang in zijn ontwikkeling is en hier zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee en zijn heel erg trots op Robin. We bestellen nu de druppels opnieuw! Zo blij dat we nog niet op medicijnen aangewezen zijn nu, want die kant ging het wel op. Dank je wel Greetje!
 20. Prima product
  Waardering
  05% of 5

  Review door

  op

  Hoi Greetje, Diego is heel snel gestrest. Met de Bachbloesem zijn de scherpe kantjes er van af en is hij veel beter handelbaar. Dus bestellen we opnieuw.
 21. Bachbloesems opvliegers
  Waardering
  05% of 5

  Review door

  op

  De mix gebruik ik nog steeds. Hoewel ik ze ook best vaak vergeet in te nemen. Maar ik neem ze wel altijd mee. Verder gaat het heel goed met mij. Zweetaanvallen zijn stukken minder. Als het flesje leeg is, zal ik best weer bijbestellen.
 22. het werkt echt voor mij
  Waardering
  05% of 5

  Review door

  op

  De mix die greetje voor mij heeft gemaakt daarover ben ik zeer tevreden.
 23. goed
  Waardering
  05% of 5

  Review door

  op

  We gaan met sprongen vooruit!
 24. Fijn! goed product
  Waardering
  05% of 5

  Review door

  op

  Voor mijn zoon hebben de druppels goed geholpen. Het haalt de scherpe kantjes er van af.
 25. Zeer tevreden
  Waardering
  05% of 5

  Review door

  op

  Wij zijn- en blijven fan van jouw druppeltjes Greetje. Top dat je dit op zo persoonlijke manier aanpakt. Dat geeft voor ons meerwaarde. We zijn blij met jou!
 26. Greetje heeft al veel voor mij kunnen betekenen en ik ben haar erg dankbaar.
  Waardering
  05% of 5

  Review door

  op

  Op veel vlakken rust en dat werkt door in mijn dagelijks leven. Prima product! Juist omdat het zo op de persoon is afgestemd.
 27. Super
  Waardering
  05% of 5

  Review door

  op

  Wij bestellen hier al sinds 2 jaar onze mixen. Voor onze dochter en later ook voor onze zoon. Zeer te spreken over de communicatie en begeleiding. Goede service waar wij veel baat bij hebben. Groetjes, Petra en familie

 

Kies aantal:

Greetje Engelmoer

Bachbloesem advies nodig?

Maandag tem Vrijdag tussen 09:00 - 12:00 uur + 31 6 55 174 107

Mailen mag ook

Of vul het contactformulier in.