Bach Bloesem Mix Online kopen? Dat gaat zo!

  1. Kies het thema waarvoor je een Bach Bloesem Mix wenst te bestellen
  2. Selecteer het aantal flesjes en reken af via de gewenste betaalmethode.
  3. Beantwoord na aankoop een paar korte vragen waarmee ik de Bach Bloesem Mix nauwkeurig afstem op je vraag of probleem. Zo ben jij verzekerd van de meest ideale samenstelling Bach Bloesem Mix!

Bach Bloesem Mix nabestellen

Trouwe klanten worden beloond! Ben je tevreden over de Bach Bloesem Mix die ik eerder voor je heb gemaakt, kies dan voor de Bach Bloesem Mix nabestellen.  Alle verwerkte ingrediënten worden geregistreerd per klant. Daardoor kan ik dezelfde Bach Bloesem Mix maken voor je maken of een kleine aanpassing doen (indien gewenst). Na aankoop neem ik contact met op via de mail voor een korte evaluatie. En natuurlijk mag je mij ook altijd op de hoogte brengen van de uitwerking van de Bach Bloesem Remedies.

Bach Bloesem Mix thuis bezorgd of afhalen wanneer het jou uitkomt

  • Bach Bloesem Mixen worden gratis verzonden in België en Nederland
  • Bestellingen worden bezorgd op maandag tot en met zaterdag, meestal tussen 09.00 uur en 18.00 uur op het door jou opgegeven adres of de gekozen afhaallocatie van PostNL.
  • Voor de leveringen wordt gebruikt gemaakt van PostNL. Je ontvangt nadat de bestelling is verwerkt door PostNL een track & trace nummer waarmee je de zending kunt volgen.
  • Bij vragen of onduidelijkheden neem contact op via de mail: greetje@bachbloesemmix.nl of telefonisch 06 55 174107 (maandag tem vrijdag tussen 09.00 uur en 13.00 uur).