Gratis verzending vanaf €25 naar België en Nederland

Kracht uit de Natuur B.V.

Webshop Keurmerk

Winkelwagen

Jouw winkelwagen is nog leeg.

Subtotaal: € {{ formatPrice(cart.subtotal) }}
Verzendkosten: € {{ formatPrice(shippingCost) }}
Betaalkosten: € {{ formatPrice(paymentCost) }}
Combinatievoordeel: - € {{ formatPrice(cart.extra_discount) }}
Korting - {{ cart.promotion_code.promotion }}: - € {{ formatPrice(cart.promotion_discount) }}
Eindtotaal: € {{ formatPrice(cart.total_price - cart.promotion_discount) }}

Bekijk je winkelwagen Naar de kassa

De reacties zijn geschreven door individuele personen. Het zijn hun persoonlijke ervaringen. De uitwerking varieert van persoon tot persoon en is wetenschappelijk niet bewezen.


Alles in 1 oogopslag

Persoonlijk en op maat samengestelde Bach Bloesem Mix

Stap 1/5
Bekijk ons ruime assortiment 1
Bekijk ons ruime assortiment
Stap 2/5
Kies de mix die het beste bij je past 2
Kies de mix die het beste bij je past
Stap 3/5
Beantwoord de vragen die wij jou na aankoop mailen 3
Beantwoord de vragen die wij jou na aankoop mailen
Stap 4/5
De Bach Bloesem Mix wordt persoonlijk voor jou klaargemaakt 4
De Bach Bloesem Mix wordt persoonlijk voor jou klaargemaakt
Stap 5/5
De mix wordt gratis thuisbezorgd 5
De mix wordt gratis thuisbezorgd

Gut

Waardering
Review door Elke op 20 mei 2022

Mika verträgt die Tropfen gut und hat bis jetzt keinen Anfall mehr gehabt. Danke und liebe Grüße

Onze Jack reageert goed op jouw bach druppels

Waardering
Review door Van Drie op 5 mei 2022

Onze Jack Russell/shih tzu reageert er goed op ,is minder onrustig dus ook minder aggresief.

Zo tevreden!

Waardering
Review door Pien op 5 mei 2022

Inmiddels gebruiken 3 van de 4 gezinsleden de druppels. We merken dat we door de druppels ontspannen en heerlijk slapen en doorslapen.

Werkt goed

Waardering
Review door Wim op 4 mei 2022

Het heeft even geduurd maar nu zijn we er. Hij slaapt rustiger. Nog wel wakker, maar niet meer zo'n drama!

Niks meer gesloopt

Waardering
Review door Adrie op 25 april 2022

ik weet niet wat ik mee maak dribbels is afgelopen week meer alleen geweest en heeft niks meer kapot gebeten Kan dat zo snel al werken?

Hyperactief

Waardering
Review door Rita op 25 april 2022

Bo is door de druppels positief veranderd, hij is een stuk rustiger, minder angstig en luistert goed (voor een puppy). Bedankt daarvoor.

0 opvliegers

Waardering
Review door Patsy op 25 april 2022

Zoals het nu gaat, gaat het prima! Slaap is goed, 0 opvliegers:)

Bestellen dit voor de 3e keer

Waardering
Review door Peter op 25 april 2022

Wij zijn er blij mee. Zita is meer ontspannen en door dat minder agressief. Dankjewel

Goed

Waardering
Review door Marie op 22 april 2022

Ben blij met de druppeltjes. Geeft me een rustig en vertrouwd gevoel en zie niet meer zo erg op tegen de bevalling en ik slaap ook beter

Goed spul

Waardering
Review door Theo op 20 april 2022

Bestel dit nu voor 2e keer mee met onze bestelling en geen teek meer gezien

Super goed

Waardering
Review door Louis op 20 april 2022

Op aanraden van Greetje dit gekocht voor onze rottweiler. In plaats van blaffen naar tv beelden, pakt hij nu dit stukje hout. Het maakt wel wat troep maar de stress is zo goed als weg. Bedankt voor het goede advies

we slapen eindelijk weer door

Waardering
Review door P op 11 april 2022

Wat een top middel zeg, wij slapen na 3 jaar weer tot half 6/6 uur uit! Bedankt

Werkt echt.

Waardering
Review door Tineke. op 21 maart 2022

Na een week gebruikt te hebben is mijn hond rustiger. Nu geen agressie meer naar honden in verte ook niet meer najagen . Nog een pluspunt betere ontlasting. Hond maakt een ontspannen indruk. Ik ga er vast en zeker mee door.

Goed

Waardering
Review door Geert op 18 maart 2022

Werkt goed.

Goed

Waardering
Review door Sijmen op 24 februari 2022

Duidelijk merkbaar, voelt zich veel beter op het gemak bij de hondentrainingen of in een onbekende omgeving. We hebben 2 flesjes gegeven aan onze hond en stoppen nu even om te kijken hoe het gaat. Bedankt voor de prettige service

Heel blij mee

Waardering
Review door Anoniem op 22 februari 2022

Ik wil u graag bedanken. De druppels helpen mij enorm. Echt geen migraine aanvallen meer gehad sinds ik het gebruik! Heel blij mee!!

Werkt voortreffelijk

Waardering
Review door Steven op 18 februari 2022

Helpt zeer goed bij onze 8 jarige dochter. Slapen gaat goed, beter aanspreekbaar, oogt rustig. We zijn er blij mee. Bedankt!

Werkt fantastisch

Waardering
Review door Sybille op 7 februari 2022

De druppels samen met de thee werken zo goed om in slaap te vallen. Ze is overdag een stuk vrolijker. Heerlijk!

Luna doet het goed

Waardering
Review door Danique op 4 februari 2022

Hij is weer de vrolijke hond. Geen aanvallen meer, niet meer angstig. We zijn heel tevreden met de bach druppeltjes

bachdruppeltjes voor buikpijn van onze hond

Waardering
Review door Thijs op 25 januari 2022

Hij is rustiger, eetlust is nu goed en de ontlasting ook. We zijn tevreden.

Goed

Waardering
Review door Charlotte op 7 januari 2022

Ze was bang voor ongegronde of onbestaande dingen. Wilde alleen naar het toilet met de deur open. Huilde altijd als ik haar moeder even weg moest. Moet altijd 1 van ons bij haar slapen. Dat is van de baan. Ze is nog wat onzeker maar durft meer. We zijn super tevreden, niet verwacht.

Tevreden met de bachbloesems voor mechelse herder

Waardering
Review door Bert op 4 januari 2022

de spanning van elke keer naar buiten gaan en de schuim bek zodra hij de eerste stap naar buiten zet zijn weg. Ik ben blij met de druppels. Dankjewel!

Gekocht voor mijn kleinzoon

Waardering
Review door Trinette op 28 december 2021

Ervaring met bachbloesem vuurwerkstress druppels

Waardering
Review door Dirk op 23 december 2021

Ze reageert ontzettend positief op de vuurwerkstress druppels, kijkt nu op wanneer ik thuis ben maar blijft op de bank liggen ipv in blinde paniek eronder te duiken. Ze blijft nog wel alert maar geen paniek meer❤

Ongelooflijk

Waardering
Review door Nienke op 14 december 2021

Ik was sceptisch over het gaan gebruiken van deze druppels. Al 3 maanden sliep mijn zoon van 20 maanden niet meer door. Om de 2 uur werd hij gillend en huilend wakker. Dus toch maar deze druppels gaan bestellen.. Het is echt ongelooflijk, precies op de 10e dag van het gebruik van deze druppels sliep hij de hele nacht door… Nu, twee weken verder, slaapt hij nog steeds als een roosje en heeft zelfs een ochtend doorgeslapen tot 8 uur… Ik ben ontzettend blij dat ik voor dit product heb gekozen! Dank je wel

Zeker een aanrader

Waardering
Review door C, Swam- van Meeuwen op 10 december 2021

Ik bemerkte na een paar dagen gebruik al grote positieve verandering in de houding, het gedrag en het slaap patroon van mijn zoontje. Hij is een stuk meer ontspannen, vrolijker en slaapt beter. Hij kan de prikkels beter verdragen. Ben vooral blij dat hij zichtbaar beter in z'n velletje zit.

Zorgvuldig

Waardering
Review door Laura op 6 december 2021

De zorgvuldigheid waarmee je alles verpakt; zo mooi, zo vol met liefde en toewijding. Zowel zichtbaar als voelbaar. Dank je wel en onze zoontje thijmen doet het er goed op.

Werkt goed

Waardering
Review door Quit op 30 november 2021

Voor de 2de keer besteld werkt goed

Gekocht voor de huiskat van het verzorgingstehuis waar ik werk

Waardering
Review door Carla op 25 november 2021

ze plast niet meer tegen de deuren aan en ze lijkt wat rustiger. Ik had al op mijn werk gezegd ik heb het ook gebruikt voor mijn franse bulldog pup en dat heeft hem ook geholpen . Dus we zijn er blij mee!

Bachbloesem vuurwerk border collie

Waardering
Review door Tom op 18 november 2021

Mijn hond is duidelijk meer ontspannen en maakt ook weer beter contact met de andere honden in huis. Ik koop nu nog een flesje voor hem en hoop dat het zo blijft tijdens oud en nieuw.

goed

Waardering
Review door Yasmine op 18 november 2021

Wij zijn erg dankbaar voor de resultaten die we zien dankzij de bachbloesem mix

Goed spul

Waardering
Review door Sebb op 16 november 2021

Werkt heel goed, fijne ervaring mee

Goede ervaring met Bachbloesems blaffende hond

Waardering
Review door Tess op 12 november 2021

De druppels werken heel goed. Hij is veel rustiger en kan nu in de tuin heel vaak lekker buiten zijn. Ok kan hij andere honden makkelijker tegen komen. Heel erg fijn. Super bedankt!

Druppeltjes voor vuurwerkstress helpen hier goed

Waardering
Review door Lonneke op 12 november 2021

Kwartier voor laatste wandeling geef ik de druppels, omdat hier bijna elke avond vuurwerk af gaat. Ben zeer blij met deze mix, groetjes

Tevreden

Waardering
Review door Anoniem op 9 november 2021

Het rijgedrag is nagenoeg weg, hij heeft nog wel periodes waarin hij overmatig aan het snuffelen is

Stress is afgenomen en mijn adem is rustiger

Waardering
Review door Timo op 3 november 2021

Ik neem de druppeltjes iedere dag en voel de spanningen van me afglijden. Ik maak me minder druk en let ook minder op mijn adem. Ik heb ondertussen mijn 2e flesje bijna leeg en bestel straks nog een flesje, voor de zekerheid.