Gratis verzending vanaf €35 naar België en Nederland

Kracht uit de Natuur B.V.

Winkelwagen

Jouw winkelwagen is nog leeg.

Subtotaal: € {{ formatPrice(cart.subtotal) }}
Verzendkosten: € {{ formatPrice(shippingCost) }}
Betaalkosten: € {{ formatPrice(paymentCost) }}
Combinatievoordeel: - € {{ formatPrice(cart.extra_discount) }}
Korting - {{ cart.promotion_code.promotion }}: - € {{ formatPrice(cart.promotion_discount) }}
Eindtotaal: € {{ formatPrice(cart.total_price - cart.promotion_discount) }}

Bekijk je winkelwagen Naar de kassa

De reacties zijn geschreven door individuele personen. Het zijn hun persoonlijke ervaringen. De uitwerking varieert van persoon tot persoon en is wetenschappelijk niet bewezen.

Hoe werken Bach bloesems?

Bach bloesems zijn extracten van bomen en planten. De therapie bestaat al bijna een kleine eeuw en is ontwikkeld door de Engelse arts Dr. Edward Bach. Sindsdien worden de druppeltjes wereldwijd door mens en dier gebruikt. Bach bloesems hebben een rustgevende en kalmerende werking. In totaal zijn er 38 Bach bloesemremedies waarvan elke remedie een unieke werking heeft. Wij bereiden onze Bach bloesem mixen individueel en precies afgestemd op wat jij nodig hebt. 

Individueel samengestelde Bach bloesem mix 

Voor een optimale werking is een deskundige samenstelling belangrijk. Een Bach bloesem mix wordt steeds persoonlijk en op de individuele situatie afgestemd. Bestel bij ons online een Bach bloesem mix. Ontvang na aankoop een paar korte vragen, het invullen hiervan duurt hooguit 5 minuten. Het helpt ons jou goed te leren kennen en de Bach bloesem mix op maat voor jou te maken. 100% Maatwerk, precies afgestemd op wat er nodig is. 

Bach bloesem mix op maat

  • 100% natuurlijk en veilig, zonder bijwerking
  • Bereiding met originele Bach bloesems
  • Persoonlijk en individueel samengesteld, precies afgestemd op wat er nodig is
  • Hoge klanttevredenheid - betrouwbaar en deskundig
  • Gezond, fit en slank in je vel met een op maat samengestelde Bach Bloesem Mix

Wij hebben vanaf het begin het gevoel dat we ons zoontje (6 jaar, kenmerken ADHD) druppeltjes water geven. We merken niet het minste verschil in gedrag en concentratie.

Waardering
Review door Anoniem op 16 januari 2023

Voor ons zoontje werkt de bachbloesem dus niets. Het is dat we positieve reacties lezen anders zouden we denken dat het een placebo middel is.

Ongelooflijk

Waardering
Review door Nicole op 12 januari 2023

Mijn zoon is 7 jaar. Vanaf zijn 3e overdag zindelijk maar elke nacht was het weer raak. Met Bach bloesem begonnen met de gedachte, baat het niet dan schaadt het niet. Hij is nu 4 weken bezig en heeft nog maar 2 ongelukjes gehad! Ben dus een zeer happy mom met een nog meer happy zoon!!

De druppels hebben goed gewerkt!

Waardering
Review door Anoniem op 8 januari 2023

Als extra hadden we op oude jaars avond een sjaal om zijn hoofd (oren) gewikkeld. Deze 2 maatregelen samen hebben er voor gezorgd dat de hond rustig bleef slapen om 12 uur ‘savonds. Echt geweldig!! December weer nieuwe druppels bestellen.

scherpe kantje zijn er wat vanaf

Waardering
Review door Simone op 5 januari 2023

Het effect is klein maar ze waren iets minder in paniek. Scherpe kantjes eraf.

Charlie was pup van 12 weken die niet zijn rust pakte en snel overprikkeld was. Na ca 2 weken gebruik van de Bachbloesemdruppeltjes merkten we dat hij vaker zijn rust nam, niet meer zo over de top ging. Of het nu komt omdat hij ouder is geworden( hij is

Waardering
Review door Julia op 3 januari 2023

Ben er dus erg blij mee.

Geweldig!

Waardering
Review door Jannie Slagter op 30 december 2022

Na diverse medicijnen van dierenarts voorgeschreven ,bloed onderzoeken geen resultaat.Wel bleek dat Luna onze kater 22 Allergieën had, Radeloos ben ik zelf gaan zoeken en bij de Bachbloesem mix beland.Na enige weken geduldig gebruiken heeft de Bachbloesem mix resultaat opgeleverd.Dat is ong. een jaar geleden .Ik ben er bijzonder blij mee De Dieren arts gelooft er niet in,omdat het niet wetenschappelijk onderlegd is.Maar Luna is het bewijs!.

goe

Waardering
Review door Mike op 23 december 2022

Ik ben blij dat we dit hebben geprobeerd. Ze lijkt iets minder lang last te hebben van de knallen en harde geluiden. We wensen jullie heel fijne kerstdagen en een gezond en gezellig 2023

Goed

Waardering
Review door Gaelle op 15 december 2022

Hey beste, Bij Alessandro heeft het effect direct gewerkt om zich beter te focussen in de les!! Djayson krijgt relatine overdag maar na 4 uur is dit uitgewerkt, dan geef ik jou mix ... geeft hem rust ipv als een bommetje te ontploffen Echt alle 2 tovermiddeltjes op basis van bachbloesems, perfect!! Ik bestel zeker in de toekomst terug. Met vriendelijke groetjes en ik bestel zeker terug!!

Werkt niet

Waardering
Review door Ans op 22 november 2022

Werkt niet voor ons all die druppels geven is teveel gedoie

Goed

Waardering
Review door Ward op 18 november 2022

Er is nu natuurlijk nog niet echt veel vuurwerk, maar wanneer er iets wordt afgestoken, springt hij niet gelijk op, maar kijkt in de richting van het geluid, kijkt dan naar ons waarna wij zeggen dat het goed is..

zeer tevreden

Waardering
Review door Maaike op 3 november 2022

Van een niet op bed willen gaan peutertje naar een meisje wat nu soms zelf aan geeft te willen gaan slapen en een stuk rustiger slaapt. Indien ze wel even wakker wordt slaapt ze vaak snel weer in. We hebben een ander kindje thuis, en zijn erg tevreden. De druppels geven is ook geen probleem. Helemaal super.

Na 2 weken bach bloesem mix

Waardering
Review door Lore op 1 november 2022

Ze oogt rustiger en relaxter. Nog wel vroeg wakker maar dat is ook weer even wennen aan wintertijd.

werkt goed bij hond en kat

Waardering
Review door Pien op 21 oktober 2022

De poes van de buren woont nu bij ons en de hond kende haar al maar samen door 1 deur ging nog niet helemaal goed. Door het gebruik van de druppeltjes merken we dat ze vreedzamer naar elkaar toe zijn. Zo af en toe nog een grom of sneer maar dat is op zich wel logisch..De scherpe kantjes zijn er wat vanaf en daar ging het ons om dus Bedankt!

Enthousiast

Waardering
Review door Laura op 18 oktober 2022

Op een koekje of stukje worst, dan neemt ze de bach druppeltjes graag. Ze heeft nog wel toevallen maar korter en is weer sneller bij zinnen. De dierenarts is ook enthousiast.

Zeer tevreden voor het doorbreken van mijn vervelende gewoonte

Waardering
Review door Jos op 4 oktober 2022

Probeer nu 5 x daags 4 druppeltjes. Zeer tevreden over druppeltjes!

Help niet bij hond

Waardering
Review door S vd gaag op 1 oktober 2022

Niet tevreden

Verrast door het effecty

Waardering
Review door Geert op 30 september 2022

3x per dag geven wij de druppels en het werkt bij onze beagle perfect. Bedankt!

Goede ervaring

Waardering
Review door Claudia op 20 september 2022

Fijn geholpen en het mij vorig jaar goed geholpen.

We hebben weer hoop.

Waardering
Review door Nicole Beijleveld op 6 september 2022

Onze hond valt uit naar mensen en honden. Ik heb het idee dat ze met de druppels wat meer ontspannen begint te worden. We zijn pas een paar weken bezig, maar ik ben hier al zó blij mee, dat ik er graag mee door wil gaan.

Goed

Waardering
Review door Debby op 2 september 2022

Druppels neem ik 4x per dag en het gaat beter met mij

Perfect

Waardering
Review door Annemiek op 30 augustus 2022

Onze roelie is een buitenlandse hond. Door, waarschijnlijk nare ervaringen was ze erg angstig. Daardoor blafte ze veel en had erg veel onrust. Ze vertoonde adhd gedrag. Met de druppels is ze rustiger geworden en in staat te luisteren omdat het nu binnen komt bij haar wat wij van haar willen. Super!!

Ik heb veel aan deze druppels gehad.

Waardering
Review door Anne op 16 augustus 2022

Het is deze keer stukken beter gegaan, meestal krijg ik depressieve - en/of paniekgevoelens als ik van huis weg ben, Dat heb ik nu niet gehad en ik kon zelfs genieten :-).

Super

Waardering
Review door Lydia op 6 augustus 2022

Onze adoptiehond(zwerfhondje) had extreme verlatingsangst en kon nog geen 5 minuten alleen zijn en blafte continu als we weggingen. Veel adviezen opgevolgd maar niks hielp. Na het lezen van deze revieuws de druppels geprobeerd. Na een paar dagen merkte we al dat hij een stuk rustiger werd in zijn hele doen en laten. Ik kan nu gewoon even weg en zelfs boodschappen doen. Super blij met de druppels

goed

Waardering
Review door Tiny op 19 juli 2022

Heel tevreden zoon plast nauwelijks meer in bed na 3 flesjes die er op maat voor hem zijn gemaakt

Goede werking, natuurlijk product, goede uitleg

Waardering
Review door Naomi op 18 juli 2022

Werkt erg goed. Onze hond is weer helemaal haar zelf. Zo fijn!! Heel erg blij dat ik de bach bloesem mix besteld heb.

Ben blij dat er weer wat rust is in huis

Waardering
Review door Frank op 15 juli 2022

2 zonen hebben er baat bij

super effect

Waardering
Review door Dien op 11 juli 2022

Heeft super effect bij zoon, slaapt de hele nacht door en is rustig in zijn slaap.

Bach bloesem werkt goed

Waardering
Review door petra op 6 juli 2022

We zien grote verbeteringen, de pels van onze kat is weer aan het groeien en voelt veel beter en gezonder! We zijn zo blij, hartelijk dank!

Meer rust

Waardering
Review door S op 6 juli 2022

Ik geef de druppels nu 5 weken en merkte na ca 10 dagen dat ze veel rustiger werd bij het wegleggen om te gaan slapen (dochter 9 maanden). Soms schiet ze nog in paniek als ze in haar bedje wordt gelegd maar dan laat ze zich makkelijk troosten. Ik ben benieuwd hoe het gaat als de druppels op zijn en ik nog een x moet bestellen maar ik ben heel blij dat we dit hebben geprobeerd en dan ze over het algemeen rustiger is. Mocht je twijfelen dan zou ik het zeker proberen!

Coco was niet misselijk

Waardering
Review door Petra op 5 juli 2022

Dit werkt wat ons betreft zeker. Normaal is onze hond Coco direct aan het kwijlen en wordt telkens misselijker. Hij gaat dan ook niet liggen en spuugt. Nu met de druppels, heeft Coco niet eens gekwijlt/gespuugd. ( wel geen eten gegeven voor de auto rit) en dat tijdens een lange rit naar Kroatïe. Hij heeft zelfs rustig gelegen en geslapen. Volgende keer gebruiken wij dit weer.

Miep

Waardering
Review door Top op 1 juli 2022

Grote vooruitgang. Ik heb af en toe terug rust en de puppy ook. 🙏

Super!

Waardering
Review door Stephanie op 1 juli 2022

Onze zoon van 2 (inmiddels bijna 3) heeft er ontzettend veel baat bij. Hij was ontzettend verlegen en bang voor vreemde mensen. Als iemand wat zei tegen hem dan ging hij op de grond liggen, hard huilen enz. Na 2.5 flesje is hij al zo opgeknapt. Hij zegt gedag tegen mensen, speelt met zijn ooms (waar hij voorheen niks van moest hebben) ook durft hij meer in de speeltuin, gaat hij meer uitdagingen aan wbt puzzelen e.d. Hij lijkt meer vertrouwen in de wereld en in zichzelf te hebben.

Goed

Waardering
Review door Meis op 28 juni 2022

Ik heb het idee dat ik me rustiger voel en minder zweet. Ook ben ik nu minder bang om te gaan zweten of dat iedereen het zou kunnen zien

Bevalt ons goed

Waardering
Review door Lobke op 23 juni 2022

Zowel mijn dochter, vader als ik gebruiken nu een tijdje jouw Bach Bloesem. Het bevalt ons goed en we slapen allemaal wat beter!

haalt scherpe kantjes er wat vanaf

Waardering
Review door Erna op 20 juni 2022

Mijn hond is enorm druk, maar de mix haalt echt de scherpe randjes van haar gedrag af. We zijn erg blij hiermee, dus bedankt!

fijn

Waardering
Review door Coby op 16 juni 2022

Hallo Greetje, ik voel me wel bij jouw mix. Ik zit duidelijk beter in mijn vel. Daar ben ik je weer heel dankbaar voor