Gratis verzending naar België en Nederland

Kracht uit de Natuur B.V.

Webshop Keurmerk

Winkelwagen

Jouw winkelwagen is nog leeg.

Subtotaal: € {{ formatPrice(cart.subtotal) }}
Verzendkosten: € {{ formatPrice(shippingCost) }}
Betaalkosten: € {{ formatPrice(paymentCost) }}
Combinatievoordeel: - € {{ formatPrice(cart.extra_discount) }}
Korting - {{ cart.promotion_code.promotion }}: - € {{ formatPrice(cart.promotion_discount) }}
Eindtotaal: € {{ formatPrice(cart.total_price - cart.promotion_discount) }}

Bekijk je winkelwagen Naar de kassa

De reacties zijn geschreven door individuele personen. Het zijn hun persoonlijke ervaringen. De uitwerking varieert van persoon tot persoon en is wetenschappelijk niet bewezen.


Alles in 1 oogopslag

Persoonlijk en op maat samengestelde Bach Bloesem Mix

Stap 1/5
Bekijk ons ruime assortiment 1
Bekijk ons ruime assortiment
Stap 2/5
Kies de mix die het beste bij je past 2
Kies de mix die het beste bij je past
Stap 3/5
Beantwoord de vragen die wij jou na aankoop mailen 3
Beantwoord de vragen die wij jou na aankoop mailen
Stap 4/5
De Bach Bloesem Mix wordt persoonlijk voor jou klaargemaakt 4
De Bach Bloesem Mix wordt persoonlijk voor jou klaargemaakt
Stap 5/5
De mix wordt gratis thuisbezorgd 5
De mix wordt gratis thuisbezorgd

Super

Waardering
Review door Ronald Timmermans op 21 oktober 2020

Sinds een paar weken ontvangt beauty druppels tegen hyper-actieve gedrag. Zwaar trekken en druk gedrag.... Ze is nu best rustiger geworden. Af en toe wordt ze weer druk, naar gelang van omstandigheden, Maar soms denk ik, wauw, ze loopt rustig naast mij. We gaan door...

Bedankt voor de Bachbloesems mix 40

Waardering
Review door Corina op 11 oktober 2020

Dit is mijn ervaring met bachbloesem mix 40, Ik kan weer slapen en ik heb geen last meer van nachtelijk transpireren.

HEftigheid neemt af

Waardering
Review door Hilde op 30 september 2020

De heftigheid van haar tics is sterk afgenomen. Ze blijft prikkelgevoelig maar het is allemaal wat beter te hanteren zeg maar. Dank! We kijken uit naar weer een nieuw flesje.

Super!

Waardering
Review door Brechjr op 29 september 2020

Ik merk echt verschil bij mijn kind. Hij heeft meer rust is zijn hoofd en is veel minder boos en gefrustreerd. Heerlijk om te merken.

Trekt minder aan de riem

Waardering
Review door Kaat schreef op 25 september 2020

trekt minder aan de lijn dan voorheen, soms nog een uitschieter naar sommige mannen dan valt hij toch nog wel uit maar over het algemeen gaat het de goede kant op.

Herstelt sneller en blijft niet meer zo hangen in het stressmoment

Waardering
Review door Astrid schreef op 15 september 2020

k zie toch wel verschil sinds het gebruik van jou samenstelling. Ze schrikt nog wel van onverwachte knallen of herrie,herstelt wat sneller..

Meer rust voor onze dochter

Waardering
Review door Inaya op 14 september 2020

Wij zijn erg tevreden met de druppels, onze dochter wordt er rustiger van. Zowel rust voor haar als voor ons ;)

Fantastisch

Waardering
Review door Mama van Mason op 9 september 2020

Ik ben zo blij met dit product. Onze zoon heeft nachtangsten en slaapt nu eindelijk weer door snachts! Ook is hij op de dag veel vrolijker. Het doet hem goed maar ons ook!

Het gaat super goed sinds hij de druppeltjes krijgt

Waardering
Review door Anoniem op 8 september 2020

Hij slaapt nu het hele klokje rond!

Druppels besteld voor onrustige baby

Waardering
Review door Miranda op 8 september 2020

Sinds onze zoon de druppels heb, is hij veel rustiger geworden, en slaapt hij nu al een paar weken het klokje rond!Super tevreden en blij dat ik dit ontdekt heb!

Het werkt

Waardering
Review door Anoniem op 6 september 2020

Onlangs bestelde ik een fles bij je voor onze jongste, dit omdat hij zo slecht sliep en vaak en vroeg wakker werd s nachts. Ik geloofde er niet echt in maar wou het toch proberen

Het werkt!

Waardering
Review door Moeder van Jarne op 24 augustus 2020

Jarne slaapt een stuk sneller in en tegenwoordig valt hij overdag zelf ook in slaap. Geeft zich gemakkelijker over, is relaxter en er is minder strijd.

Bachbloesems tegen wagenziekte gekocht

Waardering
Review door Prive op 23 augustus 2020

Resultaat: niet meer braken, spanning in auto is minder

werkt super bij onze hond!

Waardering
Review door Esther op 20 augustus 2020

na een traumatische ervaring in de socialisatie tijd van ons hondje, was er veel angst-agressie bij Djinx naar andere honden,het blaffen en grommen werd steeds erger. Hierdoor was het niet fijn met hem buiten te wandelen. Sinds 5 weken gebruiken we nu de druppels en wat een verschil. Relaxter in huis, (want uiteindelijk ook daar onrustig) niet meer gespannen buiten, gromt en blaft niet meer naar andere honden. Hij kan nu zelfs zonder problemen los lopen en laat zich corrigeren als hij toch even een grom wil laten horen. Hebben al zoveel geprobeerd met hem, maar dit heeft echt heel goed geholpen!!

Meer rust voor zoon en hond!

Waardering
Review door Jolanda Ranzijn op 20 augustus 2020

Onze zoon heeft meer rust in zijn hoofd en wordt niet meer zo snel boos. Wat betreft concentratie op school, moeten we op langere termijn kijken. Omdat we vlak voor de zomervakantie zijn begonnen.... Hond is wat rustiger, wanneer we het huis verlaten. We zijn er zeer blij mee met deze ontwikkelingen!

Ze heeft rust in haar hoofd

Waardering
Review door Moeder van Esther op 19 augustus 2020

Wat een verschil!

Goed

Waardering
Review door Jessica op 18 augustus 2020

Dochter voelt zich er goed bij

Waardering
Review door Anoniem op 18 augustus 2020

Er zijn nog wel dromen maar de ergste nachtmerrie's zijn weg gebleven. Slaapt beter en is uitgeruster wakker

Ik ben echt super tevreden over de Bach Bloesem mix tegen PMS

Waardering
Review door Anoniem schreef op 31 juli 2020

Ik merkte na het gebruik van de mix direct verschil tijdens mijn menstruatie. Ik ben weer regelmatig ongesteld, heb veel minder bloedverlies en heb ipv 4 dagen hoofdpijn/migraine nog maar 1 dag last van hoofdpijn. Ik merk wel dat ik 4x per dag druppels innemen wel wat veel vind, waardoor ik het soms vergeet. Mijn flesje is bijna op dus heb zojuist een nabestelling van 2 flesjes gedaan! :-)

Positief

Waardering
Review door Evi schreef op 14 juli 2020

Ik was best sceptisch maar het werpt zijn vruchten af! Ze blijft steeds een beetje langer in haar mand en blaft dan niet! Ze is rustiger in huis, sloopt onze tuin niet meer en pakt haar rust. Het is een energiek ras en dat wisten we toen we eraan begonnen. Fijn dat we een steuntje in de rug aan haar kunneng even.

Super

Waardering
Review door Anoniem schreef op 14 juli 2020

hij is minder "opvliegend"en blafferig als mensen bij ons huis voorbij komen. Hij luistert ook steeds beter naar het commando "nee" en ook aan de riem is hij gelijkmatiger geworden met z'n reacties naar andere honden, veel rustiger. Eerst dachten we dat het bij ons "tussen de oren"zat dat hij zo snel reageerde op de druppels, maar geleidelijk aan zijn we tot de conclusie gekomen dat het werkelijk de druppels zijn....................super hoor. Het innemen gaat erg gemakkelijk, 2 x op z'n eten en 2 x doe ik de druppeltjes in de palm van mijn hand en die likt hij lekker op, probleemloos. We gaan dus rustig door; we zijn net aan het 2e flesje begonnen.

Goed

Waardering
Review door Tjitske schreef op 14 juli 2020

ik voel me rustiger en kan weer door ademen. Heel erg fijn.

Ben er heel blij mee

Waardering
Review door Gijs op 13 juli 2020

onze kat hij likt zich stuk minder op haar buik en ik zie dat de haartjes terug komen haar buik is minder kaal

Ik zie zeker veranderingen.

Waardering
Review door Anoniem schreef op 13 juli 2020

Het lijkt alsof hij nu meer rust heeft in zijn hoofd, waardoor ik hem nu ook echt kan gaan trainen. het blaffen bij het raam is voor meer dan 75% gestopt / minder en na afgelopen maandag heb ik ook geen agressie meer naar andere honden gezien. alleen soms nog als hij aan de lijn loopt en een andere hond niet. heel fijn! Dank voor hetgeen de Bach Bloesem mix hier aan bijdraagt.

Goed

Waardering
Review door Laura op 11 juli 2020

Voelde al heel gauw verschil. Ben rustiger en de hartslag is bijna niet meer onrustig geweest

Tevreden

Waardering
Review door Anoniem op 11 juli 2020

het helpt goed, heb nauwelijks nog last van hooikoorts

Goed

Waardering
Review door Timo op 11 juli 2020

veeeeel minder snel overprikkeld is. We hebben een aantal dingen in onze dagelijkse routine veranderd en ik ben ervan overtuigd dat de druppels hier ook toe bijdragen. Ze ziet er relaxter, en gelukkiger uit ipv gespannen en onrustig.

Heel blij mee

Waardering
Review door Anoeska op 9 juli 2020

Geen last van nachtelijk zweten en ik slaap weer. Ga er zeker mee door.

Het lijkt te werken bij onze Rhodesian Ridgeback

Waardering
Review door Anoniem op 4 juli 2020

Onze Ridgeback is eindelijk rustiger als we de deur uit gaan. Blaft nog wel eventjes maar daarna stil, hoorde ik van de buren. Ik ben hier zo blij mee! Hadden wij niet gedacht toen we ermee begonnen.

Gekocht voor 2 kids en 1 hond

Waardering
Review door Anouk op 26 juni 2020

Super vriendelijk meedenkend en voor 3 flesjes 59,95 betaald. Ze werden allemaal snel geleverd met hun eigen naametiketje en op maat samengesteld. Nu maar hopen dat het werkt. Bedankt voor de persoonlijke benadering. Anouk

Zeer tevreden

Waardering
Review door Ineke schreef op 19 juni 2020

Druppels bevallen uitstekend. Onze hond Sofie is veel rustiger en vrolijker.hartelijk dank.

Dik tevreden met de bachbloesems tegen reisziekte

Waardering
Review door Elly op 19 juni 2020

Vorig jaar gekocht voor Lisa onze Golden Retriever van 4 jaar. Altijd stress gehad onderweg naar ons huisje in Oostenrijk en sinds vorig jaar blijft het prima gaan. We hebben nog 1 flesje mix achter de hand,voor het geval dat. Maar ze heeft de druppeltjes niet meer nodig. Ze is ontspannen, rustig en braakt niet meer onderweg. We zijn dik tevreden!

Goed

Waardering
Review door Anoniem op 18 juni 2020

We zijn nu een aantal weken bezig met het flesje dat je hebt gemaakt. We merkte na een dikke week een verandering in gedrag. Hij oogt rustiger, minder rusteloos. Hij heeft meer geduld tijdens frustratie momenten en is prettiger in de omgang. We krijgen dit ook terug van verschillende andere mensen (bso, dylsexiespecialist, opa/oma en zelfs 1 dag van de juf!) We zijn erg blij verrast en willen dit dus graag verder zetten!!!

Verrassend

Waardering
Review door Kimberly op 15 juni 2020

Daisy, onze labrador, is een gekke stuiterbal, maar was soms echt niet te houden. Heel erg snel overprikkeld, vaak erg opdringerig naar andere honden en mensen toe, en sliep niet genoeg om prikkels te verwerken. Nu gebruiken we de druppels ongeveer 3 weken, en we merken duidelijk verschil. Rustiger tijdens de wandeling, rustiger thuis, niet meer zo nerveus of rusteloos rondlopen. Ze slaapt meer en beter, dus prikkels worden beter verwerkt. We geven 3 x per dag 6 druppels (puur omdat we de 4e keer meestal vergeten) Enorm bedankt! Als het flesje bijna leeg is bestellen we opnieuw!

Geen stress in de fietskar en mand

Waardering
Review door Anoniem op 4 juni 2020

Ik ben reeds enkele weken bezig met het geven van de bachbloesems aan mijn 2 hondenkindjes

Een geweldige stap voorwaarts in het geluk van hond Redjah (en van ons).

Waardering
Review door Will Hoekstra op 2 juni 2020

Beste Greetje, vanaf 30-04-2020 geven wij onze R.R. Redjah diverse malen 4 druppels van jouw mix per dag; aanvankelijk 6x per dag als start-dosering maar de laatste weken 4x p.d. Zijn complexe gedrag heb ik uitvoerig aan jou beschreven met m.i. als belangrijkste aspect zijn enorme "verlatingsangst" waardoor hij echt niet meer s'nachts wilde slapen hetgeen natuurlijk uiterst schadelijk is voor zijn gezondheid zeker sinds het constateren van een toenemende hartruis door onze D.A. in Februari 2019. Zijn overplaatsing op 5,5 jarige leeftijd, zijn huidige leeftijd (bijna 11 jaar) en de genoemde hartkwaal maakten deze indrukwekkende hond erg onzeker en ongelukkig ondanks het gezelschap van zijn R.R- vriendin Bibi en onze niet aflatende zorg en aanwezigheid . Na maanden werkelijk alles geprobeerd te hebben vond ik in mijn zoektocht gelukkig jouw site. Na overleg heb je een mix voor hem gemaakt waarvan ik na een maand kan zeggen dat we met elkaar een geweldige stap voorwaarts hebben gemaakt. Sinds 14 dagen slaapt hij weer samen met zijn vriendin in hun hondenkamer zonder het (maandenlang) wakend "oog en oor" van zijn Baasje. Redjah piept nog wel heel zachtjes nadat hij de afgelopen weken moest constateren dat de Baas niet terugkeerde in de hondenkamer om op een stretcher bij hem te slapen maar na 10 minuten geeft Redjah het op en valt in slaap. We houden nog wel onze adem in of het zachtjes piepen niet weer overgaat in diep-bedroefd "howlen" maar dat is tot op heden nog steeds niet het geval. Ik plaats derhalve graag weer een nabestelling voor een tweetal flesjes omdat ik niet wil dat Redjah een terugval krijgt en wij weer van voren af aan moeten beginnen. Ik was weliswaar al jaren bekend met de Bach-remdie maar deze op maat gemaakte mix is werkelijk een aanrader mits eigenaren van dieren( maar ook mensen) jou een zo kompleet mogelijk beeld schetsen van de problemen van hun huisdier ( of mens(-je). De druppels worden Redjah aangereikt in een stukje brood minstens een half uur voor- of na de maaltijd. We gaan dus zeker door met deze mix .