Gratis verzending vanaf €44 in België.

Kracht uit de Natuur B.V. Kracht uit de Natuur B.V.
{{ cart.item_count }}Winkelwagen
Winkelwagen

Jouw winkelwagen is nog leeg.

Subtotaal: € {{ formatPrice(cart.subtotal) }}
Verzendkosten: € {{ formatPrice(shippingCost) }}
Betaalkosten: € {{ formatPrice(paymentCost) }}
Combinatievoordeel: - € {{ formatPrice(cart.extra_discount) }}
Korting - {{ cart.promotion_code.promotion }}: - € {{ formatPrice(cart.promotion_discount) }}
1% Donatie Zorgboerderij LouTieJu: € {{ formatPrice(cart.donation_amount_kid) }}
1% Donatie Hope4Pets: € {{ formatPrice(cart.donation_amount_pet) }}
Eindtotaal: € {{ formatPrice(cart.total_price - cart.promotion_discount) }}

Bekijk je winkelwagen Veilig afrekenen

Account
Ervaringen

Ervaringen

De reacties zijn geschreven door individuele personen. Het zijn hun persoonlijke ervaringen. De uitwerking varieert van persoon tot persoon en is wetenschappelijk niet bewezen.


Bach Bloesem Mix Allergie Kind
Els 21 juli 2024
5/5

minder last van jeuk

Ik heb minder last van jeukende ogen. Hopelijk blijft het zo of misschien nog minder last

Bach Bloesem Mix Drukke hond
Peter 21 juli 2024
4/5

Gaat wat beter

Merk kleine veranderingen in huis, is wat rustiger en buiten trekt hij soms niet meer zo hard aan de riem.

Bach Bloesem Mix Angstige hond
Charlotte 21 juli 2024
5/5

Heel erg fijn dat ik met u incontact ben gekomen super blij met mix

Langzaam aan een rustiger, hij ontspant nu echt in rust niet meer in de waakstand. Angst is er nog maar scherpe randjes zijn ervanaf. Ik zou nog wel een tijdje door willen gaan met de bach als dat kan en mag

Bach Bloesem Mix Loopsheid hond
Anoniem 21 juli 2024
5/5

Energiek en vrolijk

Luna heeft niet veel last meer van haar loopsheid

Bach Bloesem Mix Bedplassen Kind
Thijs 21 juli 2024
5/5

Woh wat bijzonder dit

gebruik nu 14 dagen en al 10 nachten droog!

Bach Bloesem Mix Agressieve hond
Diesel 19 juli 2024
5/5

heel goed

Dieseltje die altijd alle andere honden aanviel, is ervan opgeknapt. Meer zelfvertrouwen waardoor hij niet meer de behoefte voelt om uit te vallen.

Bach Bloesem Mix Hoogsensitief Kind - HSK
Monique 19 juli 2024
5/5

ben er bij mee

Heel erg blij met deze druppels, geeft voor mij de goede resultaten!

Neerslachtig
Joop 19 juli 2024
4/5

ietsje beter

Qua neerslachtigheid merk ik al wel iets verschil maar mijn opgejaagde nog niet echt

Bach Bloesem Mix Angstige hond
Erna 19 juli 2024
5/5

Primna

Volgens mij helpt het voor onze Bella prima. Ze doet het ieder geval al een stuk beter, af en toe een terugval maar lang niet zo erg als in het begin.

Agressie Kat
Marieke 19 juli 2024
5/5

ook tevreden

Geef het op een stukje droog brood de druppels. Geen problemen met innemen zo. Duurde lang voot ík resultaat zag maar nu het flesje bijna leeg is zie ik toch een kalmere kater. Hij heeft nog steeds wel zijn lastige momenten maar die zijn in ieder geval minder en zijn korter. Ik ben heel tevreden.

Bang
Renie wal 16 juli 2024
5/5

Voor rijangst

ik ben weer de snelweg op! Super bedankt

Bach Bloesem Mix Pup opvoeden
Saskia 15 juli 2024
5/5

heel tevreden hierover

Wij doen de druppeltjes op onze Leonberger zijn korrels. Wij merken een groot verschil als hij ze krijgt.

Bach Bloesem Mix Drukke hond
Wilma 15 juli 2024
5/5

Gekocht voor pup van 8 maand

Mijn hondje is na 3 weken gebruik echt al een stuk minder bijterig. Erg fijn! Ik doe de druppels op mijn hand en zij likt het op. Dankjewel!

Bach Bloesem Mix Verlatingsangst hond
Vivianne 15 juli 2024
5/5

standaard mix

De verlatingsangst druppels werken uitstekend. Ze piept en blaft nauwelijks meer wanneer ze alleen is, wat een vooruitgang.

Bach Bloesem Mix ASS - Kind
Marscha 13 juli 2024
5/5

Heel blij mee

Zo blij met deze druppels, ik merk zo veel verschil bij mijn zoontje, hij maakt duidelijk ontwikkel stappen en deze druppels zijn een ware steun in de rug. Mijn zoon vindt dingen veel minder spannend en kan bij drift buien het sneller loslaten en weer tot zichzelf komen

Bach Bloesem Mix Beter slapen voor kinderen
Hanneke 13 juli 2024
5/5

Zeer tevreden

We merken echt al wel verschil, onze dochter slaapt nog steeds niet echt vroeg maar gaat wel lekker liggen en lijkt veel rustiger. Volgens ons merkt ze dat zelf ook op want ze geeft het zelf iedere dag aan dat ze haar 'slaapdrankje' moet innemen. Wij druppelen op een lepel en daar hapt ze het vanaf. Zeer tevreden hier!

Bach Bloesem Mix Verlatingsangst hond
Geraldine 13 juli 2024
4/5

Wat een verschil

Na 1.5 week merkte ik al verandering bij Vivé. Als we weggaan blaft en piept ze bijna niet meer. Ze is veel rustiger. Wel blijft ze nog soms waaks en staat ze op wacht totdat wij thuiskomen. Ze moet nu nog leren om lekker te gaan slapen als we er niet zijn. Ik heb het vertrouwen dat dit goed gaat komen. Wat een verschil.

Bach Bloesem Mix Agressieve hond
Kristel 13 juli 2024
5/5

Borro

We geven Borro 2 tot 3 keer per dag druppels bij het eten. We merken zeker wel een verschil in zijn gedrag naar andere honden toe, hij reageert nu enkel nog wanneer de andere hond blaft of gromt, anders loopt hij er netjes voorbij.

Bach Bloesem Mix Verlatingsangst hond
Wieke 13 juli 2024
5/5

Chuck

Chuck krijgt de druppels op zijn brokken of met een koekje. Het gaat het beter met Chuck als hij alleen is. Geen dingen meer vernield

Druk Kind
Janine 13 juli 2024
5/5

Veel meer rust

Wij merken een duidelijk verschil bij ons zoontje , hij heeft meer rust in zijn hoofd waardoor hij de dingen beter overziet . Hij zit lekkerder in zijn vel.

Bach Bloesem Mix Hoogsensitief Kind - HSK
Anoniem 12 juli 2024
5/5

Helpt bij overprikkeling

onze ervaring met deze druppeltjes is dat Sofie beter met prikkels kan omgaan en dus beter slaapt en in de klas oplet

Bach Bloesem Mix Hoogbegaafd kind
Thomas 12 juli 2024
5/5

tevreden

we merken dat onze zoon goed in zijn vel zit en ook op school positieve reacties. Bedankt voor de service.

Bach Bloesem Mix Dementie Hond
Henk Koot 10 juli 2024
5/5

Ben er heel blij mee!

Ik geef de druppeltjes op hondenkoekjes 4x per dag en dat gaat prima! Mijn hond is al veel rustiger en ik ben heel tevreden!

Druk Kind
Derkje 8 juli 2024
4/5

Gaat goede kant op

Wat minder vaak boos. Kan wat beter zelf spelen

ASS M/V
G 8 juli 2024
4/5

rust

Ik neem ze zo nodig in als ik overprikkeld dreigt te raken, via een beetje water met 4 druppels

Bach Bloesem Mix Beter slapen voor kinderen
Tina 8 juli 2024
5/5

Mathew slaapt

Af en toe word hij wel nog wakker maar niet zo als voorheen. Valt zelf in slaap en is rustig in zijn slaap! Eeeuwig dankbaar.

Bach bloesems voor de menopauze
Iet 8 juli 2024
4/5

Lukt wel iets beter ja

Iets beter qua humeur.

Bach Bloesem Mix Onzekere hond
Anno blaft 8 juli 2024
5/5

goed

Anno blaft minder en ook minder heftig en veel korter maar andere honden. Ik geef de druppels 3 x per dag over wat voer

Druk Kind
Raehana 5 juli 2024
5/5

Veel meer rust

Door alle stress en onrust die wij hebben meegemaakt de laatste tijd was ik ontzettend wanhopig. Ik zag mijn zoontje in een neerwaarts spiraal terecht komen omdat hij geen grip meer op zichzelf had. Helaas lukt het mij niet dit 4 keer per dag te geven ivm school. Maar we druppelen 3 keer per dag 6 druppels. In de eerste week merkte ik al lichte veranderingen. We zijn zo vooruit gegaan. Mijn zoontje ervaart behoorlijk meer rust in zijn hoofd en lijf dan voorheen. Vanwege zijn Adhd en Autisme was het meerdere keren per dag raak. Dit heeft zich terug gedrongen naar 1 hooguit 2 keer per week, maar ook dan is het meer onder controle dan voorheen. We ervaren nu veel meer rust in huis en dat heeft geresulteert dat de sfeer is huis nu prettig en vreedzaam is. Ontzettend bedankt voor wat jullie doen!!! We hebben nog genoeg druppels maar zodra het weer moet l, bestellen we weer.

Bach Bloesem Mix Agressieve hond
Cindy 5 juli 2024
5/5

Wat een verschil

Hij kan in de tuin liggen in de zon zonder constant alles en iedereen aan te vliegen . Als hij de poort uitloopt dan komt hij terug zonder eerst weg te rennen. Hij blijft liggen als de voordeur opengaat. Het blaffen is ontzettend verminderd. Hij zoekt nu meer aandacht en is aanhankelijk . Volgens mij begint zijn huid nu ook op te knappen . Hij had een enorme kale plek ( dacht door stress )maar ook daar is hij bovenop aan het komen .

Stress volwassenen
Heidi 5 juli 2024
5/5

Helpt goed

- Ik druppel de druppels eerst op een kleinte theelepel en dan neem ik het in mijn mond, zover mogelijk naar achter. - Heb mijn eerste solo optreden gehad (saxofoon) en was veel minder zenuwachtig en gestrest, heel prettig - Neem het elke ochtend na het ontbijt in (wist niet dat je het ook 2x per dag mag innemen) Ik blijf het innemen, tot dat ik het niet meer nodig heb. Dank u we.

Bach Bloesem Mix Angstige hond
Lotte 28 juni 2024
5/5

Erg blij mee!

We doen de druppeltjes op de brokjes van ons hondje Sam. Ze blaft minder, valt minder uit naar mensen, andere honden, etc. En ze is rustiger in haar energie. We zijn er erg blij mee!

Bach Bloesem Mix hond trekt aan de leiband
Aangenaam 27 juni 2024
5/5

goed contact

beheerst en zonder harnas wandelen met onze bullie!

Bach Bloesem Mix Angstige hond
Stefanie 27 juni 2024
5/5

Samen met mix verlatingsangst

Nilo schrok vroeger voor het kleinste onverwachte geluid. Nu is dit veel beter. Heel af en toe is hij nog wat bang, maar hij gaat met grote sprongen vooruit.

Bach Bloesem Mix Angstige hond
Rudi 27 juni 2024
4/5

Het duurde even

Het duurde wat langer voordat de mix begon te werken, ongeveer rond 4 weken. Nu merken we dat ze iets minder bang is. We zijn blij dat ze in het donker weer naar buiten wil.

Bach Bloesem Mix Boos Kind
Ilse 27 juni 2024
5/5

Bedankt!

Hartelijk dank voor de fijne mix! We merken zeker verschil, dus we blijven de druppeltjes gebruiken. Jesse's boosheid is milder en hij kan regelmatig beter relativeren.