Gratis verzending vanaf €25 naar België en Nederland

Kracht uit de Natuur B.V.

Webshop Keurmerk

Winkelwagen

Jouw winkelwagen is nog leeg.

Subtotaal: € {{ formatPrice(cart.subtotal) }}
Verzendkosten: € {{ formatPrice(shippingCost) }}
Betaalkosten: € {{ formatPrice(paymentCost) }}
Combinatievoordeel: - € {{ formatPrice(cart.extra_discount) }}
Korting - {{ cart.promotion_code.promotion }}: - € {{ formatPrice(cart.promotion_discount) }}
Eindtotaal: € {{ formatPrice(cart.total_price - cart.promotion_discount) }}

Bekijk je winkelwagen Naar de kassa

De reacties zijn geschreven door individuele personen. Het zijn hun persoonlijke ervaringen. De uitwerking varieert van persoon tot persoon en is wetenschappelijk niet bewezen.

Hoe werken Bach bloesems?

Bach bloesems zijn extracten van bomen en planten. De therapie bestaat al bijna een kleine eeuw en is ontwikkeld door de Engelse arts Dr. Edward Bach. Sindsdien worden de druppeltjes wereldwijd door mens en dier gebruikt. Bach bloesems hebben een rustgevende en kalmerende werking. In totaal zijn er 38 Bach bloesemremedies waarvan elke remedie een unieke werking heeft. Wij bereiden onze Bach bloesem mixen individueel en precies afgestemd op wat jij nodig hebt. 

Individueel samengestelde Bach bloesem mix 

Voor een optimale werking is een deskundige samenstelling belangrijk. Een Bach bloesem mix wordt steeds persoonlijk en op de individuele situatie afgestemd. Bestel bij ons online een Bach bloesem mix. Ontvang na aankoop een paar korte vragen, het invullen hiervan duurt hooguit 5 minuten. Het helpt ons jou goed te leren kennen en de Bach bloesem mix op maat voor jou te maken. 100% Maatwerk, precies afgestemd op wat er nodig is. 

Bach bloesem mix op maat

  • 100% natuurlijk en veilig, zonder bijwerking
  • Bereiding met originele Bach bloesems
  • Persoonlijk en individueel samengesteld, precies afgestemd op wat er nodig is
  • Hoge klanttevredenheid - betrouwbaar en deskundig
  • Gezond, fit en slank in je vel met een op maat samengestelde Bach Bloesem Mix

Super

Waardering
Review door Lydia op 6 augustus 2022

Onze adoptiehond(zwerfhondje) had extreme verlatingsangst en kon nog geen 5 minuten alleen zijn en blafte continu als we weggingen. Veel adviezen opgevolgd maar niks hielp. Na het lezen van deze revieuws de druppels geprobeerd. Na een paar dagen merkte we al dat hij een stuk rustiger werd in zijn hele doen en laten. Ik kan nu gewoon even weg en zelfs boodschappen doen. Super blij met de druppels

goed

Waardering
Review door Tiny op 19 juli 2022

Heel tevreden zoon plast nauwelijks meer in bed na 3 flesjes die er op maat voor hem zijn gemaakt

Goede werking, natuurlijk product, goede uitleg

Waardering
Review door Naomi op 18 juli 2022

Werkt erg goed. Onze hond is weer helemaal haar zelf. Zo fijn!! Heel erg blij dat ik de bach bloesem mix besteld heb.

Ben blij dat er weer wat rust is in huis

Waardering
Review door Frank op 15 juli 2022

2 zonen hebben er baat bij

super effect

Waardering
Review door Dien op 11 juli 2022

Heeft super effect bij zoon, slaapt de hele nacht door en is rustig in zijn slaap.

Bach bloesem werkt goed

Waardering
Review door petra op 6 juli 2022

We zien grote verbeteringen, de pels van onze kat is weer aan het groeien en voelt veel beter en gezonder! We zijn zo blij, hartelijk dank!

Meer rust

Waardering
Review door S op 6 juli 2022

Ik geef de druppels nu 5 weken en merkte na ca 10 dagen dat ze veel rustiger werd bij het wegleggen om te gaan slapen (dochter 9 maanden). Soms schiet ze nog in paniek als ze in haar bedje wordt gelegd maar dan laat ze zich makkelijk troosten. Ik ben benieuwd hoe het gaat als de druppels op zijn en ik nog een x moet bestellen maar ik ben heel blij dat we dit hebben geprobeerd en dan ze over het algemeen rustiger is. Mocht je twijfelen dan zou ik het zeker proberen!

Coco was niet misselijk

Waardering
Review door Petra op 5 juli 2022

Dit werkt wat ons betreft zeker. Normaal is onze hond Coco direct aan het kwijlen en wordt telkens misselijker. Hij gaat dan ook niet liggen en spuugt. Nu met de druppels, heeft Coco niet eens gekwijlt/gespuugd. ( wel geen eten gegeven voor de auto rit) en dat tijdens een lange rit naar Kroatïe. Hij heeft zelfs rustig gelegen en geslapen. Volgende keer gebruiken wij dit weer.

Miep

Waardering
Review door Top op 1 juli 2022

Grote vooruitgang. Ik heb af en toe terug rust en de puppy ook. 🙏

Super!

Waardering
Review door Stephanie op 1 juli 2022

Onze zoon van 2 (inmiddels bijna 3) heeft er ontzettend veel baat bij. Hij was ontzettend verlegen en bang voor vreemde mensen. Als iemand wat zei tegen hem dan ging hij op de grond liggen, hard huilen enz. Na 2.5 flesje is hij al zo opgeknapt. Hij zegt gedag tegen mensen, speelt met zijn ooms (waar hij voorheen niks van moest hebben) ook durft hij meer in de speeltuin, gaat hij meer uitdagingen aan wbt puzzelen e.d. Hij lijkt meer vertrouwen in de wereld en in zichzelf te hebben.

Goed

Waardering
Review door Meis op 28 juni 2022

Ik heb het idee dat ik me rustiger voel en minder zweet. Ook ben ik nu minder bang om te gaan zweten of dat iedereen het zou kunnen zien

Bevalt ons goed

Waardering
Review door Lobke op 23 juni 2022

Zowel mijn dochter, vader als ik gebruiken nu een tijdje jouw Bach Bloesem. Het bevalt ons goed en we slapen allemaal wat beter!

haalt scherpe kantjes er wat vanaf

Waardering
Review door Erna op 20 juni 2022

Mijn hond is enorm druk, maar de mix haalt echt de scherpe randjes van haar gedrag af. We zijn erg blij hiermee, dus bedankt!

fijn

Waardering
Review door Coby op 16 juni 2022

Hallo Greetje, ik voel me wel bij jouw mix. Ik zit duidelijk beter in mijn vel. Daar ben ik je weer heel dankbaar voor

We zijn heel tevreden

Waardering
Review door S op 16 juni 2022

We beginnen nu ye merken dat de concentratie beter wordt. Dus bedankt daarvoor.

Gut

Waardering
Review door A op 15 juni 2022

Ich bin begeistert. Es hat ihm sehr gut geholfen die Pollen Allergie zu überstehen.

Zoon piekert minder, laat dingen makkelijker los en slaapt veel beter.

Waardering
Review door Nadia op 15 juni 2022

Onze hoogsensitieve 12-jarige maakte zich erg druk over het beginnen op het voortgezet onderwijs over een aantal maanden. Uren kon hij erover piekeren, omdat hij, zoals veel hoogsensitieve kinderen/mensen, alles enorm overdenkt. Hij maakte zich druk over de fietsroute, welke fiets het beste was, of hij straks wel geaccepteerd zou worden, etc. En natuurlijk speelde ook al door zijn hoofd hoe veel prikkels hij straks krijgt. Dus vroeg ik Greetje om hulp. Meestal duurt het echt een tijdje tot een mix helpt, maar deze keer hielp de mix heel snel. Hij slaapt, na vier dagen, weer makkelijk in en draait niet meer uren rondjes in zijn hoofd over wat er allemaal mis kan gaan. Heel erg fijn dat hij weer rust in zijn hoofd heeft!

ben er blij mee

Waardering
Review door R op 14 juni 2022

slaap een stuk beter en heb lang niet zoveel opvliegers meer, ook overdag als ik aan het werk ben of andere activiteiten, vind ik het minder.

ik denk dat het aanslaat

Waardering
Review door Fleur op 14 juni 2022

Labrador is rustiger in de auto, spuugt niet, hijgt minder.

Ervaar rust

Waardering
Review door Layura op 13 juni 2022

Na jaar van borstkanker met operatie, bestraling en chemo ben ik de overgang in gegooid.

tevreden met de mix

Waardering
Review door Puline op 13 juni 2022

De druppeltjes werken. De tics zijn zeker nog aanwezig maar mijn dochter kan ze beter beheersen.

Helpt goed

Waardering
Review door Peter Vrijhof op 9 juni 2022

Ik gebruik dit bij tijd en wijle bij spanningen en stress. Goede ervaring mee

voor het eerst geen aanval

Waardering
Review door janneke op 9 juni 2022

Bo heeft nu voor het eerst 1 maand geen epilepsie gehad ik ben heel blij. Geef het 3x daags 4x is niet te doen, wel een druppel meer per keer.

Goed

Waardering
Review door Jacolien op 8 juni 2022

Voor Lynn

Waardering
Review door Petra Jurgens op 5 juni 2022

Prima, de hond is een stuk rustiger en heeft minder last van toevallen en als ze ze heeft zijn ze ietsje minder ernstig.

Bij brand plekken werkt deze rescuegel fantastisch.

Waardering
Review door Sandra Lambers op 4 juni 2022

Wij vinden het tovergel. Bij brand plekken werkt het heel snel en doeltreffend. Wel super vervelend om te vernemen dat het mogelijk uit de handel wordt gehaald? Wij hopen erop dat het heroverwogen wordt en de productie verder gaat.

Wat een verschil

Waardering
Review door Sjoerdje op 2 juni 2022

We herkennen onze hond weer. Ze blaft bijna niet meer en ook het luisteren is super verbeterd. Ze is alert, maar veel minder angstig. Contact met andere honden gaat ze weer aan zonder afwachtende houding. Ook haar blessure lijkt haar geen parte meer te spelen. Wij raden het aan!!!

op advies van HSP coach

Waardering
Review door Paul op 1 juni 2022

Na 2 potjes voel ik me een stuk beter. Op advies van mijn HSP coach heb ik bij jou een mix gekocht en ik moet zeggen dat ik me veel beter en rustiger voel zal ook komen door de HSP Coaching of het 1 versterkt het ander, dat kan ook. Ik voel me er goed bij. Bedankt voor je goede zorg

goed

Waardering
Review door Geert op 28 mei 2022

Handig

Waardering
Review door Hendrik op 24 mei 2022

Ik ben blij dat ze voor mij de mix maken. Zelf alle flesjes aankopen is best prijzig en nu krijg ik precies wat ik graag wilde proberen en het was ook heel snel verzonden ja

Goed

Waardering
Review door Anomien op 23 mei 2022

Ik ben blij dat ik dit geprobeerd heb ,mijn roze kaketoe is veel rustiger en heeft bijna zijn staart terug

stukje beter

Waardering
Review door anonmiem op 20 mei 2022

Als Jade s nachts wakker is, is ze rustiger en gaat ze vaker weer rustiger slapen.

Gut

Waardering
Review door Elke op 20 mei 2022

Mika verträgt die Tropfen gut und hat bis jetzt keinen Anfall mehr gehabt. Danke und liebe Grüße

Onze Jack reageert goed op jouw bach druppels

Waardering
Review door Van Drie op 5 mei 2022

Onze Jack Russell/shih tzu reageert er goed op ,is minder onrustig dus ook minder aggresief.

Zo tevreden!

Waardering
Review door Pien op 5 mei 2022

Inmiddels gebruiken 3 van de 4 gezinsleden de druppels. We merken dat we door de druppels ontspannen en heerlijk slapen en doorslapen.

Werkt goed

Waardering
Review door Wim op 4 mei 2022

Het heeft even geduurd maar nu zijn we er. Hij slaapt rustiger. Nog wel wakker, maar niet meer zo'n drama!