Hoe Bachbloesems de gezondheid en prestaties van jouw paard kunnen verbeteren

Paarden zijn bijzonder krachtige wezens, maar wist je dat ze tegelijkertijd heel gevoelig zijn? Periodes van continue verandering of intense training beïnvloeden het welbevinden van paarden. Op zulke momenten zijn ze vatbaarder voor stress, angst en vermoeidheid. Mensen die zelf paarden hebben zullen snel aanvoelen dat er iets mis is. Natuurlijk wil je dat jouw paard zich snel beter voelt en weer in topconditie is. Daar kunnen Bachbloesems een steentje in bijdragen. Hoe? Dat lees je hier. 

Wat zijn Bachbloesems ?


Bachbloesems zijn vloeibare extracten gehaald uit bepaalde soorten bloesems die positief inwerken op het gedrag en welbevinden van mens en dier. Dit natuurlijke middel is veilig, onschadelijk en niet onderhevig aan bijwerkingen. 

De helende werking van bachbloesems bij paarden


Bachbloesems kunnen toegediend worden bij alle soorten paarden. Of je nu vermoeide wedstrijdpaarden hebt, een angstige pony of een paard op leeftijd. Voor elk soort paard en elk type probleem is er een geschikte Bach Bloesem Mix. Ik stem mijn mixen steeds af op de noden van het paard, waardoor de helende werking van bachbloesems menig paardeneigenaar verrast. 

 

Bach Bloesem Mix voor angstige of gestresseerde paarden ⭐⭐⭐⭐

Bachbloesem mix op maat voor Angstig PaardBang zijn, schrikken of stress ervaren. We hebben hier allemaal wel eens last van. Ook paarden. Maar merk je op dat de angst of stress blijft aanhouden? Of doet het gedrag zich voor in specifieke situaties, bijvoorbeeld tijdens het reizen of bij wedstrijden en keuringen? Dan kan je beroep doen op de Bach Bloesem Mix voor angstige paarden om paniek, stress of angst te verminderen. Omdat elk paard uniek is neem ik persoonlijk contact met je op om een Bach Bloesem Mix te creëren op maat van jouw paard. 

 

 

Bach Bloesem Mix voor het angstige Paard

 

 

Bach Bloesem Mix voor de conditie bij (wedstrijd)paarden en pony’s ⭐⭐⭐⭐

Bach Bloesem Mix Vermoeid Paard GreetjeNa intense trainingsperiodes of na het leveren van zware prestaties vermindert de weerstand en kan de evenwichtige balans van jouw paard verstoord worden. Op zulke momenten neemt de kans op verharen, jeuk of allergie bij wedstrijdpaarden toe. De Bach Bloesem Mix voor conditie verhoogt de weerstand en vitaliteit van jouw paard waardoor je paard zich weer ontspannen én lekker in z’n vel voelt.

 

 

Bach Bloesem Mix Conditie Paard

 

 

 

NIEUW! Bach Bloesem Mix voor Senior

Bachbloesem mix Senior Paard GreetjeSinds kort kun je ook een Bach Bloesem Mix laten maken voor Paarden met ouderdomskwaaltjes.

De tijd vliegt voorbij. Jouw paard wordt een dagje ouder, vermagert en oogt een beetje vermoeid. Het voelt zich lusteloos en z’n weerstand gaat lichtjes achteruit. Of misschien verloor deze senior zonet haar stalmaatje en voelt ze zich eenzaam. Dan biedt de Bach Bloesem Mix voor paarden op leeftijd een natuurlijk steuntje in de rug. Deze mix stelt de senior op haar gemak en stimuleert een ontspannen, vitaal gevoel.

 

 

Bach Bloesem Mix Senior Paard

 

 

 

Gebruik en dosering voor Paarden

Volwassen Paarden en Pony's

  • 5x per dag circa 10 tot 12 druppeltjes onverdund toedienen.
  • Direct in de mond of bijvoorbeeld vooraf laten intrekken op een brok, stuk brood of stukje appel zodat je ziet dat het dier de aanbevolen dosering in 1x inneemt.  

Jonge Paarden en Pony's (0 tot 3 jaar)

  • 5x per dag circa 5 tot 8 druppeltjes onverdund toedienen.
  • Direct in de mond of bijvoorbeeld vooraf laten intrekken op een brok, stuk brood of stukje appel zodat je ziet dat het dier de aanbevolen dosering in 1x inneemt.

Verspreid innemen over de dag versterkt de werking van de mix.

  1. In de ochtenduren bijvoorbeeld bij het ontbijt
  2. Tussendoor
  3. Tussen de middag
  4. In de avonduren
  5. Voor het slapen gaan

Een Bach Bloesem Mix is een kant-en-klaar product, verdun je dit met drinken, komt het de uitwerking niet altijd ten goede. 


Bachbloesem advies nodig voor je Paard?

Kan  jouw paard een Bach Bloesem Mix kan gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Samen bekijken we het probleem en maak ik persoonlijk een Bach Bloesem Mix precies afgestemd op jouw paard. Ook voor vragen of specifieke problemen kan je altijd bij mij terecht.

 

Ja, graag ontvang ik een vrijblijvend Bachbloesem Advies

 

 

 

 

 

 


Naar de blog