Buikpijn, mopperbuien en eenonstilbare trek in chocolade

Van rondvliegend servies tot enorme huilbuien en van vreselijke hoofdpijn tot enorme menstruatiekrampen. Veel vrouwen hebben enorm last van PMS en menstruatieklachten. Sommige vrouwen geven grif toe behoorlijk mopperig, zo niet onuitstaanbaar (hun woorden, niet de mijne), te worden de dagen voor hun menstruatie. Misschien herken je het: Alles lijkt op je zenuwen te werken en daardoor gedraag je je anders, driftig, ongeduldig naar de kinderen en je man toe. Het zijn meestal de mensen die we het meeste lief hebben die het te verduren krijgen. Ze krijgen de volle laag en wij voelen ons naderhand weer zo schuldig! En dan hebben we het nog niet eens over pijnlijke klachten tijdens de menstruatie.

Niet kunnen functioneren

Bach bloesem mix PMS van GreetjeSommige vrouwen kunnen nauwelijks functioneren die ene week in de maand. Flinke menstruatiekrampen, enorme hoofdpijn of migraine, of een hoofd vol watten, waardoor ze van alles vergeten. Het gevoel dat je naar Rome gelopen hebt, zo ontzettend moe en futloos zonder reden. Soms kun je niet uit je woorden komen, of word je onhandig. Het kan er allemaal bij horen. Maar is dat echt nodig?
 

Bange mannen

Ik hoorde eens een vrouw vertellen dat haar man gewoon een beetje bang van haar was, vlak voor haar menstruatie. Ze had zo’n kort lontje dat ze zo ineens tegen hem uit kon vallen. Om daarna in huilen uit te barsten. Het leek wel een emotionele rollercoaster! Hij begreep deze dagen helemaal niets van haar. En, zo zei ze me, zijzelf eigenlijk ook niet. Ze leek wel een ander mens deze dagen. En dat alleen door de hormonale onbalans?

Hoort het erbij?

We leren in onze maatschappij dat het er allemaal bij hoort. Jammer, je bent vrouw, dit komt erbij, of je nu wilt of niet. En dan moeten we ook nog volledig meedraaien in de maatschappij, terwijl dat voor sommigen echt niet gaat. Als je dubbelklapt van de buikpijn, kun je toch niet gewoon je werk doen? Maar ons iedere maand ziekmelden, doen we meestal ook niet. Ik ben erachter gekomen dat al deze klachten die we voor lief nemen, niet per se erbij hoeven te horen. 

Eet de juiste dingen

Op zoek naar een goede ondersteuner voor het herstellen van de hormonale onbalans? Denk dan eens aan een goed anti-PMS-menu! Verrijk je voeding met magnesium, zink, vitamine B6 en gezond vet. Magnesium vind je in zilvervliesrijst, peulvruchten, noten, vis, bladgroenten, bananen en ... oh zo heerlijk ... een stukje pure chocolade. Zink vind je in vlees, vis, eieren, noten en peulvruchten. En de onmisbare B6 (goed voor het zenuwstelsel) eet je naar binnen met bananen, avocado, groenten, vis, vlees en eieren, walnoten en zaden. Goed vet tenslotte, dat zit in olijven, walnoten, vette vis, plantaardige olie en je kunt ook teunisbloem olie goed gebruiken als je veel last hebt van lichamelijke ongemakken. Als dit allemaal niet genoeg is, denk dan eens aan Bach Bloesems ter ondersteuning van je menstruatieperikelen. Bachbloesems kunnen je op een natuurlijke manier ondersteunen om je hormonen weer meer in balans te brengen, met vaak een veel beter humeur en minder klachten tot gevolg. Gun jezelf een steuntje in de rug met Bachbloesems. Ze zijn 100% natuurlijk, bevatten géén hormonen en het werkt zeer effectief. 

Direct naar de webshop Bach Bloesem Mix Menstruatie
 

De hele maand in balans

Veel vrouwen denken dat ze de druppeltjes alleen maar innemen in de periode voordat ze ongesteld moeten worden. Niets is minder waar. Voor een goede uitwerking van de Bach Bloesem Mix moet je iedere dag druppeltjes innemen, ook in de periode dat je nergens last van hebt. 

Wil je weten of Bachbloesems jou zouden kunnen helpen, neem dan eens contact op. En schroom niet, ik heb al heel wat verhalen gehoord, je hoeft je nergens voor te schamen.

 

 

Ja, graag ontvang ik een vrijblijvend Bachbloesem Advies

 

 

 


Naar de blog