Bezorgingen en actuele status Corona Virus

Ik sta voor je klaar!

Je hebt de laatste dagen ongetwijfeld de ontwikkelingen over het coronavirus (COVID-19) op de voet gevolgd. Dat doe ik ook want welzijn en veiligheid staan altijd voorop. Ik volg nauwgezet het advies en de richtlijnen die de overheid heeft opgesteld. 

Voor mij is belangrijk om een normale dienstverlening voor te jullie te blijven garanderen. Gelukkig hoeven jullie voor een Bach Bloesem Mix niet de deur uit. Mijn voorraad is net als altijd goed op peil. Hamsteren is ook hier echt niet nodig, bestel gewoon het aantal flesjes wat je altijd koopt of nodig hebt.

Hoe de situatie zich de komende tijd ook ontwikkelt, je kunt rekenen op de service en bereikbaarheid die je van mij gewend bent. Mocht er zich onverhoopt een situatie voordoen waardoor de voortgang van mijn werkzaamheden in het gedrang komt dan laat ik je dat direct weten.

Heb je nog vragen of kan ik je ergens mee helpen (ook wat niet direct met bachbloesems te maken heeft), dan lees of hoor ik het graag. 
We houden contact en blijf in goede gezondheid. 

Lieve groet, Greetje 


 

Bezorging door POSTNL in België en Nederland


Postnl blijft onze pakketjes bezorgen, echter met aangepaste werkwijze:

Vanaf vandaag tekent de bezorger van PostNL na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Dit doen ze om het contact tussen mensen te minimaliseren. De postbezorgers vragen de ontvanger om de laatste 3 tekens van het legitimatiebewijs en noteren deze in het handtekening veld. Houd dus je legitimatiebewijs bij de hand als je een pakketje verwacht. 

PostNL werkt op dit moment aan de verruiming van de dagelijkse bezorgtijd en andere maatregelen voor hun bezorgers. Ze treffen aanvullende maatregelen om de werkomstandigheden zo gezond en veilig mogelijk te houden en de kans op besmetting te verkleinen.
Meer informatie via postnl.nl/corona waar je de actuele situatie rondom postbezorging in de gaten kunt houden.


Naar de blog