Gratis verzending vanaf €25 naar België en Nederland

Kracht uit de Natuur B.V.

Webshop Keurmerk

Winkelwagen

Jouw winkelwagen is nog leeg.

Subtotaal: € {{ formatPrice(cart.subtotal) }}
Verzendkosten: € {{ formatPrice(shippingCost) }}
Betaalkosten: € {{ formatPrice(paymentCost) }}
Combinatievoordeel: - € {{ formatPrice(cart.extra_discount) }}
Korting - {{ cart.promotion_code.promotion }}: - € {{ formatPrice(cart.promotion_discount) }}
Eindtotaal: € {{ formatPrice(cart.total_price - cart.promotion_discount) }}

Bekijk je winkelwagen Naar de kassa

29 weken zwanger en ik voel me zó moe!

Blog

29 weken zwanger en ik voel me zó moe!

Saskia schreef over een heftige gebeurtenis in haar gezin. Een paar weken geleden werd haar jongste dochtertje ziek, een onschuldig griepje, zo leek het. Kinderen hebben al gauw wat, schreef Saskia. Maar de koorts liep deze keer hoog op en ze belanden in het ziekenhuis met haar dochtertje met koortsstuipen. Een zeer vervelende ervaring want Saskia dacht dat haar dochtertje er in bleef. 

 

 

 

Het was zo eng om mee te maken. Ik kreeg geen contact meer met haar. We zijn midden in de nacht op advies van de huisarts naar het ziekenhuis 'gevlogen'. Mijn man reed en ik hield haar stevig vast, luisterde of haar hartje nog wel klopte. In het ziekenhuis aangekomen, kreeg ze nog tot 2 keer toe koortsstuipen. Ondertussen moest mijn man weer terug naar huis vanwege onze oudste die alleen lag, hij heeft gelukkig door alles heen geslapen. Terwijl ik met haar in het ziekenhuis was, voelde ik voor het eerst de baby bewegen in mijn buik. Alsof hij wilde zeggen 'hallo ik ben er ook'." Onze dochtertje is nog onderzocht op epilepsie, maar gelukkig bleek dat het niet te zijn. We zijn weer thuis maar wat een impact heeft dit op ons gehad. Ik ben overbezorgd, sta de hele dag op scherp, want ik ben zo bang dat het weer gaat gebeuren. 's Avonds kijk ik constant of ze rustig slaapt en of ze geen koorts heeft. Ik zou haar het liefst thuis houden van de opvang, want daar zwermt het van de bacteriën zegt ze met een zucht. In theorie weet ik het allemaal wel, maar in het echt raak ik de controle en het overzicht kwijt. Dan zit ik huilend op de trap en voel me zo ellendig! 

29wekenzwangerenzovermoeid.jpg

De emotionele rollercoaster maakt overuren bij Saskia. Een vicieuze cirkel die ze graag wil doorbreken. Wat ik me goed voor kan stellen. Je hebt het gevoel gehad dat je je dochtertje kwijt was, en dat is bijna net zo heftig als wanneer je haar echt kwijt bent ! Voor Saskia heb ik een Bach Bloesem Mix gemaakt die haar emoties terug in balans kan brengen. Het verwerken en verzachten van de nare gebeurtenissen, meer rust en ontspanning. Ondersteuning voor haar vermoeidheid. 

Een maand later mailt ze weer dat de druppeltjes haar redelijk goed hebben kunnen ondersteunen bij het verwerken van de nare gebeurtenis, maar met de bevalling in het zicht wil ze graag nog een mix laten maken. Ze ziet als een berg op tegen de bevalling. 

Ik zou zo graag gewoon weer blij willen zijn. Bij de vorige zwangerschappen heb ik me verheugd op de komst van de baby en bij deze zwangerschap maakt het me allemaal niet uit. Ik ben zo lusteloos en ik ben bang dat het niet goed zal komen. Stel dat mijn dochtertje weer ziek wordt en ik ben dan aan het bevallen? Ik weet dat het niet reëel is maar ik maak me daarover druk. Waarom, vraag ik me dan af, wilde ik er nog een kleintje bij?

Saskia voelt zich schuldig omdat ze de zorg voor haar 2 oudsten op dit moment volgens haar niet goed aan kan. Natuurlijk maak ik graag weer een Bach Bloesem Mix voor Saskia om haar vertrouwen te kunnen ondersteunen zodat ze minder last heeft van haar schuldgevoelens, minder apen & beren op de weg ziet, meer ontspanning en rust kan ervaren. Positiever gestemd, met een positiever zelfbeeld. 

Stuur me maar een kaartje als de kleine er is. Dat gaat ze zeker doen.

* naam is gefingeerd omwille van privacy.

Direct bestellen?

  • Helpt bij wisselende stemmingen
  • Rust en balans
  • Minder piekeren
  • Positief gestemd, vertrouwen
  • Mag gebruikt worden tijdens zwangerschap
  • Gratis verzending
  • Rust 
  • Balans
Kies aantal:

Naar de blog