Bij mij ben jij geen nummer!

Er zijn 38 Bach bloesemremedies ontwikkeld door Dr. Bach in de vorige eeuw en voor de rest hebben bachbloesem mixnummers niets met bachbloesem therapie te maken. De genummerde bachbloesem mixen die je bij andere aanbieders aantreft, zijn voorraadartikelen. Ze worden in grotere oplages "geproduceerd" en deze nummers zorgen soms voor veel onduidelijkheid bij mensen. Er zijn verschillende nummers in omloop voor hetzelfde thema. Zo heet een bachbloesemmix menopauze bij een bepaalde webshop bachmix 04 en bij een andere shop bachmix 40. Vergeet alle nummers en weet bij mij ben jij geen nummer!

Zorgvuldig en betrouwbaar 

Zoek naar het thema waarvoor jij een mix wenst, bijvoorbeeld concentratie of menopauze en reken af. Iedereen die een bachbloesem mix bij mij koopt, ontvangt na aankoop een paar korte vragen waarmee ik de mix persoonlijk voor jou ga samenstellen. Precies afgestemd op wat jij nodig hebt. 100% Maatwerk zonder extra kosten. Ik verzeker je dat ik uiterst zorgvuldig om ga met de informatie die jij met mij deelt. Lees daarvoor de Privacy Policy. Persoonlijke aandacht staat voorop. Jij bent bij mij in goede handen. Daar sta ik voor. 

Hartelijke bloesemgroet van Greetje

PS. Ik adviseer de eerste keer 1 flesje bachbloesem mix te kopen. Ervaar eerst wat bachbloesems kunnen doen. Heb je er baat bij dan is nabestellen net zo eenvoudig en waarschijnlijk een stuk voordeliger!